handbalDupă ce s-a calificat cu emoții între primele opt echipe din Europa, echipa României joacă marți 11 iulie un meci crucial la Campionatul European de Handbal Feminin U19. Naționala noastră va înfrunta de la ora 19.45 la Pitești Arena puternica echipa a Suediei în grupa 1. Suedia și Ungaria sunt singurele două echipe ce au reușit până acum să câștige toate meciurile.

Pentru a avea șanse să joace în semifinale, echipa României trebuie să învingă atât Suedia, cât și Elveția, împotriva căreia va juca miercuri 12 iulie, de la ora 19.45, tot la Pitești Arena.

 

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.