teren-teiuleanul2.jpgÎn momentul în care autoritatea locală a avut nevoie de teren pentru a realiza încă o creșă, primarul municipiului Pitești Cristian Gentea a promis Consiliului de Administrație, respectiv elevilor de la Colegiul “Maria Teiuleanu”, că va fi realizat un teren de sport modern.
 
Promisiunea a fost îndeplinită, astăzi având loc recepția obiectivului Teren de sport Colegiul Economic „Maria Teiuleanu”.
"Avem un teren de handbal cu suprafață de joc din tartan, ce are alei pietonale din dale de beton prefabricate, împrejmuire de siguranță din profile metalice 100×40 mm dotată cu sistem de iluminat de tip nocturnă, cu proiectoare de tip LED, respectiv trotuare din beton armat cu pavaj din beton prefabricat.
Pe vechiul teren de sport va fi construită o creșă medie cu 70 de locuri.
Contractul este semnat.
Urmează obținerea autorizației de construire, iar în maxim trei săptămâni, CNI va da ordinul de începere a lucrărilor.
Concluziile vă aparțin!", transmite primarul Cristian Gentea.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.