jucatoare muntenegru

Echipa de handbal feminin Dacia Mioveni va evolua și în sezonul viitor în Liga Florilor, alături de cele mai bune echipe din România. Iar echipa din Mioveni are ambiții la o clasare cât mai sus pentru sezonul 2023-2024 și s-a întărit deja pentru următorul sezon cu două achiziții de top. Este vorba de pivotul Andrijana Tatar din Muntenegru și de portărița franceză Amandine Balzinc. Andrijana Tatar (foto sus) a jucat până acum la echipe importante, precum FunFloor Lublin (vicecempioana Poloniei) sau Radnicki Kragujevac din Serbia, având la activ și zeci de partide în cupele europene, inclusiv în EHF Champions League.

Amandine Balzinc (foto jos) vine din prima ligă franceză, de la Toulon Métropole Var Handball, echipă pentru care a jucat în perioada 2020-2023. Amandine a mai jucat în Franța și la echipe precum Mérignac Handball, OGC Nice și Cergy-Pontoise Handball, toate din prima ligă.

jucatoare franta

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.