coceanSportivul argeșean Marius Cocean continuă să înregistreze performanțe la vârf. Pentru al patrulea an consecutiv, Marius Cocean este în fruntea ierarhiei mondiale la kickboxing, categoria master class – 84 kilograme.

Zilele trecute, Marius Cocean a participat alături de alți doi sportivi de la clubul său din Pitești la Cupa Mondială din Ungaria, obținând o medalie de aur și o alta de bronz. Ceilalți doi sportivi au obținut și ei rezultate foarte bune, astfel: Yannis Andrei – o medalie de aur și o alta de bronz, Matteo Tinca – o medalie de bronz.

Născut în comuna argeşeană Uda, multiplu câştigător al Cupei Mondiale şi singurul român declarat cel mai bun la kickboxing în 7 ţări, Marius Cocean are două facultăţi (Dreptul şi Academia de Poliţie) şi două mastere, dintre care unul în energie fotovoltaică la Madrid.

Marius Cocean a absolvit Facultatea de Drept a Universităţii din Bucureşti în 1996. În 2000 a absolvit şi Academia de Poliţie din Bucureşti, specializarea Drept Penal. S-a specializat în energie solară fotovoltaică, pentru care are un master obţinut în Spania, la Madrid, în 2010. Ulterior, în 2018, a obţinut la Universitatea din Piteşti încă un master la Ştiinţe Economice, în Economia Turismului.

Marius Cocean a înfiinţat în 2017 un club de kickboxing la Piteşti-“Aleph Club Kickboxing”- unde are sute de cursanți.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.