coceanDuminică, la Istanbul s-a încheiat ediția din acest an a Cupei Mondiale de Kickboxing. Evenimentul a fost unul de mare anvergură, cu 41 de țări participante si 2809 sportivi. România a avut reprezentare prin clubul Aleph Kick-Boxing Club din Pitești. Iar Marius Cocean a reușit excelenta performanță de a câștiga Cupa Mondială la categoria sa, în timp ce Leontin Rusu a ajuns până în sferturile de finală ale competiției la categoria 42 kilograme.

Născut în comuna argeşeană Uda, dublu câştigător al Cupei Mondiale la kickboxing în 2017 şi 2018 şi singurul român declarat cel mai bun la kickboxing în 7 ţări, Marius Cocean are două facultăţi (Dreptul şi Academia de Poliţie) şi două mastere, dintre care unul în energie fotovoltaică la Madrid.

Marius Cocean a absolvit Facultatea de Drept a Universităţii din Bucureşti în 1996. În 2000 a absolvit şi Academia de Poliţie din Bucureşti, specializarea Drept Penal. S-a specializat în energie solară fotovoltaică, pentru care are un master obţinut în Spania, la Madrid, în 2010. Ulterior, în 2018, a obţinut la Universitatea din Piteşti încă un master la Ştiinţe Economice, în Economia Turismului.

Marius Cocean a înfiinţat în 2017 un club de kickboxing la Piteşti-“Aleph Club Kickboxing”- unde are sute de cursanți.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.