iorga

Mihai Laurențiu Iorga, un apreciat luptător profesionist de MMA (arte marțiale mixte) de 26 de ani din Pitești va participa pe 3 iunie, de la ora 19, la super gala Road to DFS (gală ce va fi live pe PRO Arena) de la Sala Polivalentă Târgoviște, unde îl va avea ca adversar pe Flavius Csaky.

Mihai are până acum 4 victorii și trei înfrângeri la profesioniști. Mihai Laurențiu Iorga este absolvent al Facultății de Educație Fizica și Sport de la Universitatea din Pitești, precum și al programului de studii de master Organizarea și Conducerea în Sport. În prezent, activaeză în cadrul Ministerul Apărării Naționale. La vârsta de 8 ani a început să practice judo, iar după 10 ani s-a reprofilat și orientat către MMA, sport în care se regăsește și care îl caracterizează cel mai bine datorită disciplinei pe care o impune.

”Revin după un an de pauză și sunt mai motivat și pregătit ca niciodată. Beneficiez de cea mai bună susținere și pregătire din partea antrenorului meu, Gigi Bivolaru. Mă antrenez alături de Benny Adegbuyi, cel mai bun luptător de kickboxing din România și din topul mondial. Pe aceasta cale vreau să mulțumesc și prietenului meu Johnny Branescu și omul care mă susține necondiționat și a fost alături de mine de la bun început și care mă susține necondiționat. Vă invit să vedeți o gală frumoasă și bineînțeles să mă susțineți într-un meci foarte greu!!”, a declarat Mihai Laurențiu Iorga pentru FinanciarPress.ro

 

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.