tofan

Andrei Tofan, căpitanul echipei FC Argeș, s-a căsătorit în weekendul trecut cu Larisa, alături de care are o relație frumoasă de mulți ani. Colegii i-au fost alături în această zi atât de specială. Petrecerea a avut loc la unul dintre cele mai bune restaurante din Pitești și a ținut până dimineața, atmosfera și muzica fiind la superlativ.

În vârstă de 26 de ani, Andrei Tofan evoluează din 2017 pentru FC Argeș, pentru care a strâns până acum 169 de prezențe, marcând un gol. Anterior, Tofan a evoluat în 15 partide pentru Sepsi Sfântu Gheorghe.

tofan 01

 

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.