jevtovicBaschetbaliștii de la FC Argeș nu au un început de sezon bun în Liga Națională, fiind de-abia pe locul al șaselea după 12 etape în Conferința A, cu șase victorii și șase înfrângeri. În ultima etapă, piteștenii au reușit o victorie importantă, 83-69 cu BC CSU Sibiu, echipă aflată pe locul cinci. Și chiar dacă echipa nu merge foarte bine, un baschetbalist sârb de la FC Argeș strălucește în topul celor mai buni jucători. Este vorba de Nikola Jevtovic, care a marcat 20 de puncte în meciul cu sibienii și este pe locul al doilea în clasamentul eficienței. Mai mult, Jevtovic este pe primul loc în clasamentul jucătorilor cu cele mai multe aruncări de două puncte reușite, nu mai puțin de 79 în 12 meciuri.

Nikola Jevtovic are 33 de ani și este la cel de-al treilea sezon pentru FC Argeș, după ce înainte a jucat un sezon pentru Steaua.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.