rizziFC Argeș își va întări în această iarnă compartimentul defensiv cu un apreciat jucător argentinian. Este vorba de Facundo Rizzi (25 de ani), ce a evoluat până în decembrie 2022 la echipa Gimnasia Jujuy din Liga a 2-a din Argentina. Clubul argentinian a anunțat la finalul anului trecut că nu îi va prelungi contractul, iar Rizzi a devenit liber de contract. FC Argeș s-a mișcat repede și l-a achiziționat pe fundașul argentinian, contractul urmând a fi parafat în această lună.

Facundo Rizzi este originar din Rosario, același oraș în care s-au născut Lionel Messi și Che Guevara, și a debutat chiar la Rosario Central, echipa orașului, pe când avea 19 ani. În total, Rizzi a jucat în 10 meciuri pentru Rosario Central, dintre care 4 meciuri în prima ligă din Argentina și 4 meciuri în Cupa Libertadores.

Rizzi a jucat un an la Gimnasia Jujuy. Acesta va fi cel de-al doilea fotbalist argentinian care va evolua pentru FC Argeș, după Elias Bazzi.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.