SALA-POLIVALENTA-PITESTI.jpegPrimarul municipiului Pitești, Cristian Gentea, anunță că deschiderea oficială a Sălii Polivalente va avea loc pe 8 decembrie 2022, la ora 10.00.

"Am deosebita plăcere ca, în numele municipalității piteștene, să vă invit la deschiderea oficială a Sălii Polivalente "Pitești Arena", obiectiv finan'at de Compania Națională de Investiții.

Deschiderea va avea loc în 8 decembrie 2022, de la ora 10:00, în strada Basarabiei, nr. 35, inaugurarea fiind marcată prin prima competiție sportivă națională desfășurată în Sala Polivalentă "Pitești Arena": Campionatul Național de Karate Ashihara, organizat în colaborare cu Federația Română de Arte Marțiale și cu Ministerul Sportului", anunță primarul Cristian Gentea. 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.