popovici

De anul viitor, după câțiva ani de lucrări și investiții spectaculoase, în procent majoritar din fonduri nerambursabile, Bazinul Olimpic din Pitești va fi redeschis publicului.

Cele două proiecte privind Bazinul Olimpic Pitești, unul legat de creșterea eficienței energetice, iar al doilea privind reabilitarea propriu-zisă, sunt aproape de finalizare. Proiectul de modernizare, montare sistem panouri solare și eficiență energetică este realizat în procent de peste 90%. Strict pe acest proiect, valoarea lucrărilor este de 16,5 milioane lei.

În ceea ce privește proiectul de reabilitare a Bazinului Olimpic, valoarea lucrărilor este de 7,7 milioane lei.

Iar miercuri 23 noiembrie, la prezentarea bilanțului său ca primar după doi ani de mandat, Cristian Gentea a anunțat că doi mari înotători vor fi prezenți la redeschiderea Bazinului Olimpic. Primul nume a fost dezvăluit pe loc: piteșteanul Robert Glință, campion european și Cetățean de Onoare al Piteștiului. Al doilea nume nu a fost pronunțat de către primarul Cristian Gentea, care a spus doar atât: ”Bănuiți despre cine este vorba”. Surse autorizate au confirmat pentru FinanciarPress.ro că este vorba de multiplul campion mondial și european David Popovici, unul dintre cei mai apreciați înotători și sportivi de pe glob la ora actuală. Cel mai probabil, evenimentul festiv va fi în ianuarie 2023.

 

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.