zmarandacheCând îți dorești ceva cu adevărat, când lucrezi la vise și ai talent, rezultatele nu pot decât să fie pe măsură, indiferent cât de greu ar fi totul. Iar exemplul unei fetițe dintr-un sat din Argeș (Crucișoara, comuna Cocu) este unul cu adevărat admirabil. Un exemplu de urmat. Între satul Crucișoara și Pitești sunt 26 de kilometri. Iar Alina Zmarandache face naveta constant pentru a se antrena la jiu-jitsu brazilian la clubul MatSide Pitești. Iar pasiunea ei pentru acest sport, combinată cu antrenamentele serioase, dă roade la cel mai înalt nivel. În această lună, Alina, care are doar 12 ani a devenit campioană națională la jiu-jitsu brazilian la București. Iar rezultatul Alinei Zmarandache este unul ce îi confirmă valoarea. În vara lui 2021, Alina Zmarandache a devenit vicecampioană națională la jiu-jitsu brazilian.

”Am trei antrenamente pe săptămână, lunea miercurea și vinerea, iar fiecare antrenament durează două ore. Inițial am practicat judo, după care mi-a plăcut foarte mult jiu-jitsu brazilian. În afară de cele două titluri de campioană și vicecampioană națională mai am șapte trofee în palmares. Îmi doresc ca în viitor să îmi deschid propria sală de sport”, a declarat Alina Zmarandache pentru FinanciarPress.ro. Alina se descurcă greu în ceea ce privește costurile cu naveta și antrenamentele. Și ar fi bucuroasă dacă și-ar găsi un sponsor care să o ajute constant în cariera ei ce deja numără succese importante.

 

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.