sala polivalentaPiteștiul începe pas cu pas să atragă competiții sportive internaționale de prim rang. Reunită în ședință luni 21 noiembrie la Paris, conducerea FIBA Europe a stabilit ca în vara viitoare, la Pitești să se desfășoare o importantă competiție masculină de baschet la nivel juvenil. Este vorba de Campionatul European U16, Divizia B, ce se va desfășura în perioada 4-13 august la Sala Polivalentă din Pitești. O competiție ce va reuni sute de tineri baschetbaliști cu mare potențial din toată Europa.

Sala Polivalentă din Pitești va fi inaugurată luna viitoare și are o capacitate totală de 4.800 de locuri și dotări de ultimă generație. Valoarea investiţiei este de 99,4 milioane lei, fiind suportată în întregime de la bugetul de stat, prin Compania Naţională de Investiţii.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.