baschet-sala-sporturilor.jpgLiga Națională de Baschet masculin se reia după o pauză de trei săptămâni, iar vulturii de la FC Argeș continuă seria meciurilor pe teren propriu. Alb-violeții mai au de disputat doar câteva partide la Sala Sporturilor Trivale, până la mutarea oficială către Pitești Arena, iar următoarea va avea loc duminică. De la ora 18:00, elevii lui Milan Mitrovic primesc vizita lui CSM Petrolul Ploiești.
FC Argeș are o serie de două victorii consecutive și țintește încă două puncte. Jocul se anunță unul foarte interesant, iar iubitorii sportului cu mingea la coș, precum și fanii sportului piteștean, sunt așteptați la sală în număr cât mai mare.
Accesul în arenă va fi permis începând cu ora 17:00, biletul pentru intrarea generală fiind 7 lei.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.