zebic fc arges

Conducerea clubului FC Argeș a început deja munca pentru îmbunătățirea lotului cu care va încerca o calificare în play-off. Clubul a ajuns marți 6 decembrie la un acord pentru 1 an și 6 luni cu fotbalistul Mario Zebić.

În vârstă de 26 de ani, croatul evoluează pe postul de fundaș central și măsoară 187 cm. În acest sezon competițional, Mario a îmbrăcat tricoul echipei Korona Kielce, formație care activează în prima ligă din Polonia. În tricoul polonezilor, Zebic a bifat 9 partide, reușind o pasă de gol. Cotat la 300.000 euro de transfermarkt.com, Mario poate evolua și pe postul de mijlocaș defensiv, dar și ca fundaș lateral.

Proaspătul transferat este al doilea croat din lotul lui FC Argeș, după Antonio Jakolis. La ora actuală, dintre cei 25 de jucători ai lui FC Argeș, nu mai puțin de 12, adică aproape jumătate sunt străini. Este cel mai mare număr de jucători străini din istoria de 54 de ani a clubului alb-violet. Cei 12 jucători străini sunt din Bulgaria, Camerun, Croația, Congo, Franța, Madagascar, Paraguay și Portugalia.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.