polivalenta Lucrările la Sala Polivalentă, cea mai modernă din România, sunt aproape de final. După cum ne-au dezvăluit în exclusivitate surse din cadrul Primăriei Pitești, lucrările vor fi finalizate până pe 31 octombrie, urmând ca Sala Polivalentă să fie inaugurată în noiembrie. Cele 220 de locuri de parcare sunt aproape amenajate în totalitate.

Sala are în total 4.800 de locuri și dotări de ultimă generaţie, putând găzdui inclusiv competiții internaționale. Luna viitoare, la Sala Polivalentă Pitești va fi Campionatul Național de Karate, unde vor participa 450 de sportivi.

Valoarea investiţiei totale la Sala Polivalentă de la Piteşti este de 99,4 milioane lei, fiind suportată în întregime de la bugetul de stat, prin Compania Naţională de Investiţii.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.