handbalDuminică 9 octombrie, de la ora 15, Sala Sporturilor din Mioveni va găzdui o partidă internațională de prim rang la handbal feminin. Este vorba de meciul din EHF Champions League dintre Rapid București, campioana României și Team Ejsberg, vicecampioana Danemarcei. Se anunță un meci foarte intens, având în vedere și că în sezonul trecut echipa din Danemarca a jucat în semifinalele Champions League. Iubitorii handbalului feminin pot cumpăra bilete pentru acest meci de cel mai înalt nivel chiar de la Sala Sporturilor din Mioveni, prețul unui bilet fiind de 30 de lei.

Meciul de duminică de Champions League este încă o dovadă palpabilă că Sala Sporturilor Mioveni, una dintre cele mai moderne din România, atrage ca un magnet meciuri internaționale la handbal feminin, fiind deja extrem de căutată.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.