sala polivalentaSala Polivalentă din Pitești, una dintre cele mai moderne din țara noastră, este aproape gata. Sala, una cu dotări de ultimă generație, va avea inclusiv tribune retractabile și un sistem de sonorizare ultraperformant. Capacitatea sălii va fi de 4.800 locuri, aceasta putând găzdui competiții naționale și internaționale, precum și concerte. Practic, la Sala Polivalentă, unde au început lucrările acum doi ani, mai trebuie montat doar parchetul. Am vizitat timp de mai bine de o oră Sala Polivalentă alături de primarul Cristian Gentea și echipa sa din Primărie, iar impresiile sunt dintre cele mai bune. Prima remarcă a fost una... cromatică. O bună parte dintre scaune sunt de culoare violet, iar asocierea cu FC Argeș este evidentă. Numai că la început nu a fost așa. Constructorul dorea să pună doar scaune gri, iar impresia vizuală ar fi fost cu siguranță una gri... și la propriu și la figurat. Numai că primarul Cristian Gentea a intervenit și a solicitat ca o mare parte dintre scaune să fie violet, lucru ce s-a și întâmplat.
În orice colț al sălii te-ai afla, vizibilitatea este una excelentă, aidoma marilor săli polivalente din Europa. Și vestiarele și sălile de forță și recuperare arată de cinci stele.

polivalenta gentea

Sperăm să inaugurăm Sala Polivalentă în luna septembrie. Echipele de baschet și volei vor evolua cu siguranță aici. Iar în luna noiembrie, aici se vor desfășura Campionatele Naționale de Karate, competiție ce va atrage 450 de sportivi din toată țara”, precizează primarul Cristian Gentea.

Un detaliu foarte interesant și util: zidul de susținere din spatele Sălii Polivalente, amenajat de către Primăria Pitești, are dale înierbate pentru a împiedica apa să se scurgă la baza sălii.

sala forta

 

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.