sala-sporturilor-mioveni.jpgSala Sporturilor din Mioveni a devenit punct de atracție pentru echipele naționale de handbal feminin.

După seria de meciuri oficiale ale echipei naționale de senioare au urmat cantonamente ale echipelor de juniori, în momentul de față echipa națională de handbal feminin U18 urmând să revină la Mioveni.

Începând de marți și până joia viitoare, naționala de junioare efectuează la Sala Sporturilor Mioveni un stagiu de pregătire centralizat, în vederea participării la Campionatul Mondial de Junioare U18 din Macedonia de Nord, care se va desfășura în perioada 29 iulie - 11 august.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.