polivalentaLucrările la Sala Polivalentă din Pitești, cea mai modernă din România, au intrat pe ultima turnantă. Clădirea propriu-zisă va fi finalizată în aproximativ două săptămâni, în timp ce omologarea și montarea scaunelor și a tabelei vor fi finalizate în aproximativ patru luni și jumătate.

”În decembrie mi s-a spus că va fi gata Sala Polivalentă, fără tabelă și fără scaune. Din ce am discutat și la Compania Națională de Investiții, Sala Polivalentă din Pitești va fi gata la cheie în aprilie 2022, după omologare și montarea scaunelor și a tabelei electronice. Din mai va putea găzdui și competiții sportive”, a declarat primarul Cristian Gentea pentru FinanciarPress.ro

Lucrările la cea mai modernă sală polivalentă din țara noastră au început în iunie 2020. Sala este realizată de o firmă din Sibiu, aceeaşi ce a realizat şi Cluj Arena şi stadionul Ion Oblemenco din Craiova. Viitoarea sală polivalentă din Piteşti va avea 4.900 de locuri şi 210 locuri de parcare. Valoarea contractului pentru viitoarea sală polivalentă din Piteşti este de 99,4 milioane de lei, inclusiv TVA. Sala Polivalentă din Piteşti va putea găzdui inclusiv concerte. Proiectul este finanţat prin Compania Naţională de Investiţii.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.