glinta 11Cetăţean de Onoare al Piteştiului şi dublu medaliat la recentele Campionate Europene de Înot din Rusia, Robert Glinţă va concura în această seară de la ora 20 într-o nouă etapă din International Swimming League, competiţie ce este considerată echivalentul Champions League în nataţie.

 

Ediţia din acest an a International Swimming League este a treia, a început în luna august şi se va încheia în ianuarie 2022.  În oraşul italian Napoli concurează pe parcursul mai multor etape 10 echipe alcătuite din cei mai buni înotători din lume la feminin şi masculin.

 

Team Iron, echipa din care face parte Robert, ocupă deocamdată locul şapte, după patru etape. Două dintre cele 10 echipe au fost deja eliminate.

 

International Swimming League este un eveniment ce are loc în afara calendarului Federaţiei Internaţionale de Nataţie (FINA). Cele 10 echipe se vor confrunta până la începutul anului viitor, când va avea loc finala. Echipele vor concura între ele într-o serie de curse, fiecare aducând un anumit punctaj ce se va adăuga în dreptul echipei. Premiile în International Swimming League se ridică la câteva milioane de dolari.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.