peliciCu rezultate foarte bune în ultimele etape, Alexandru Pelici, antrenorul de la CS Mioveni și Andrei Prepeliță, antrenorul FC Argeș sunt nominalizați pentru un important trofeu acordat de către Gazeta Sporturilor. Este vorba de trofeul ”Antrenorul lunii noiembrie”. Alături de cei doi a mai fost nominalizat un singur antrenor, Dan Petrescu de la CFR Cluj. La FC Argeș, Andrei Prepeliță continuă să surprindă foarte plăcut. Echipa pe care o conduce a învins în ultimele două etape pe CSU Craiova și UTA Arad, iar miercuri 1 decembrie s-a calificat în semifinalele Cupei României.

 

Alexandru Pelici (foto) a reușit să facă din CS Mioveni o echipă redutabilă, ce în ultimele trei etape a învins pe Gaz Metan și a reușit două remize cu echipe cu pretenții: UTA și Rapid.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.