gentea_serban2.jpg

Campion mondial de juniori la judo şi medaliat cu bronz la Campionatele Europene, Eduard Şerban a primit vineri 11 iunie o locuinţă de serviciu din partea Primăriei Piteşti. Un gest important făcut de primarul Cristian Gentea, cel care a avut iniţiativa Hotărârii de Consiliu Local date în acest sens, hotărâre dată în luna aprilie.

„Eduard este un sportiv excepţional. Şi marii campioni trebuie susţinuţi cu fapta, ceea ce ne propunem să facem în mod constant la Piteşti”, a declarat Cristian Gentea, cel care i-a dat cheile noii locuinţe lui Eduard Şerban. Eduard Şerban a primit o garsonieră de 31 de metri pătraţi renovată din temelii în cartierul Craiovei. Un gest de aplaudat după ce valorosul sportiv a stat timp de doi ani într-o magazie aproape de Inspectoratul Şcolar Argeş.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.