glintaÎn şedinţa Consiliului Local Piteşti din 30 iunie se va vota acordarea titlului de Cetăţean de Onoare pentru Robert Glinţă, cel mai în formă înotător european al momentului şi primul sportiv român calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Primarul Cristian Gentea, iniţiatorul hotărârii, şi-a exprimar regretul că în 2013 Robert Glinţă, campion european la înot luna trecută la Budapesta, a fost lăsat să plece de la Piteşti de către fosta conducere a CSM Piteşti, care nu a făcut nici un efort pentru a îl păstra aici. 

„Trebuia să fim mult mai atenţi cu acest sportiv excepţional. Nu ne dorim să mai fie făcute greşeli precum cea făcută cu Robert Glinţă, care a fost lăsat să plece. Nu cred că era o mare problemă să i se acorde o indemnizaţie lui Robert şi să rămână la Piteşti”, spune primarul Piteştiului.  

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.