handbalDupă ce săptămâna trecută CS Mioveni a revenit în Liga 1 la fotbal după o victorie spectaculoasă cu Hermannstadt, marţi 8 iunie handbalistele de la Dacia Mioveni 2012 au reuşit o altă performanţă de nota 10. Ca urmare a victoriei clare obţinute cu CSM Roman (33-16), echipa de handbal feminin din Mioveni a rămas în Liga Florilor. Victoria cu CSM Roman vine după o altă victorie spectaculoasă în barajul pentru rămânerea în Liga Florilor: 28-23 cu Corona Braşov. Cu alte cuvinte, Mioveniul are din acest sezon două echipe pe prima scenă a sportului românesc. CS Dacia Mioveni 2012 la handbal feminin şi CS Mioveni la fotbal. O performanţă de invidiat.

„La băieţi la fotbal nu este meritul meu, este meritul antrenorilor şi al jucătorilor, nu am crezut şi nu m-am aşteptat la promovare. La handbal mă aşteptam să rămânem în Liga Florilor. Suntem singura echipă nou-promovată din ultimii şapte ani care rămâne în Liga Florilor. Îi încurajez pe tineri să practice sportul, este extrem de important”, ne-a declarat Ion Georgescu, primarul oraşului Mioveni şi omul cu un rol-cheie în susţinerea sportivilor şi echipelor din diferite ramuri sportive din oraş.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.