triathlon team pitestiLa sfârşitul săptămânii trecute, la Oradea s-a desfăşurat X MAN România, una dintre cele mai dure competiţii de triatlon din Europa. La triatlon, ce a inclus trei probe (1500 m înot, 90 km ciclism şi 21 km alergare) au participat şi patru componenţi ai unui club din Piteşti. Este vorba de Triathlon Team Piteşti, compus din Eduard Ştraub, Pascu Petruţ, Cârje Costel şi Dan Zidaru. Eduard Ştraub a obţinut locul patru la categoria 50+, iar ceilalţi trei concurenţi din Piteşti au avut şi ei rezultate foarte bune.

Mai trebuie precizat că cei patru componenţi ai Triathlon Team Piteşti au o mare experienţă naţională şi internaţională, participând în ultimii ani la competiţii de triatlon, maraton, înot şi ciclism.

Şi tot componenţii de la Triathlon Team Piteşti sunt iniţiatorii şi organizatorii Semimaratonului de la Piteşti, o competiţie ce deja după două ediţii se bucură de succes la nivel naţional.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.