secetaAdministraţia Naţională Apele Române a restricționat furnizarea apei în 600 de localităţi din România din cauza secetei prelungite.

După cum au declarat pentru FinanciarPress.ro reprezentanții Administrației Bazinale de Apă Argeș-Vedea, în județ a fost restricționată furnizarea apei în mai multe sate dintr-o comună din apropiere de Câmpulung - Muscel.

Este vorba de comuna Mioarele, cu satele Aluniș, Chilii, Cocenești, Mățău și Suslănești. În cele cinci sate, apa din sistemul centralizat de alimentare este furnizată doar o zi pe săptămână, cauza fiind seceta prelungită. În perioada următoare, în funcție de valoarea temperaturilor, se va decide dacă restricțiile vor continua la Mioarele și inclusiv dacă vor fi extinse și în alte comune din Argeș.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.