sterilizare_mioveni.jpegServicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni, societatea care printre altele administrează și adăpostul de câini din oraș, unul dintre cele mai moderne și îngrijite astfel de adăposturi  din Argeș, organizează o nouă campanie de sterilizare GRATUITĂ a câinilor și pisicilor din Mioveni.

Astfel, orice proprietar de câini sau pisici din orașul Mioveni, poate să meargă miercuri, 28 august, în zona de picnic din Făget pentru a-și steriliza gratuit animalele, în urma programării făcută la următorul număr de telefon: 0733.438.006.

𝐂𝐨𝐧𝐝𝐢𝐭̗𝐢𝐢 𝐝𝐞 𝐩𝐚𝐫𝐭𝐢𝐜𝐢pare

„Animalele să nu fie hrănite în ziua sterilizării, vârsta minimă 7 luni, să nu aibă lactație (pui mai mici de 2 luni), proprietarul să aibă cartea de identitate pentru declarația de anestezie.

Echipa medicală își rezervă dreptul de a refuza animale ale căror aparținători nu respectă regulile impuse pentru sterilizare sau animale care prezintă suspiciuni de boală.

Atenție!!! Conform legii, este OBLIGATORIE sterilizarea câinilor cu stăpân, iar nerespectarea se sancționează cu amendă între 5.000 și 10.000 lei!

Mulțumim tuturor celor care au ales să se implice și care înțeleg că sterilizarea este un act de umanitate și responsabilitate, singura soluție pentru bunăstarea animalelor și implicit a noastră.

Numai astfel putem să contribuim activ la reducerea numărului de animale abandonate!”, transmit reprezentanții SEdC Mioveni, făcând astfel apel la responsabilitate din partea proprietarilor de câini și pisici din oraș.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.