semafoare_1.jpg

Primarul orașului Mioveni, Ion Georgescu, a anunțat pe pagina sa de Facebook că semafoarele din intersecția de la Altex vor fi din nou funcționale. Acestea vor funcționa după un nou sistem, mai eficient față de cel anterior.

„Atenție, conducători auto!

Începând din 14/15 august, semafoarele din zona ALTEX vor fi din nou funcționale! Semafoarele din intersecția de la ALTEX vor funcționa pe baza unui nou soft, într-un sistem diferit și mult mai eficient, față de cel anterior. Conform noii configurații, modul și ordinea de acces în intersecție, al autoturismelor, vor fi mult mai simple. Noul sistem de semaforizare a fost reproiectat cu scopul de a simplifica dirijarea traficului și pentru a reduce riscul de accidente în zona respectivă.

Ce trebuie să știți:

- Urmăriți cu atenție semnalele și respectați indicațiile lor.

- Noile semafoare vă vor ghida clar și eficient prin intersecție.

- Respectați culoare semaforului pentru siguranța dumneavoastră și a celorlalți participanți la trafic.

Pentru a atrage atenția asupra noului sistem de semaforizare, timp ce câteva zile, în această intersecție va fi prezent și un echipaj al Poliției Locale”, a anunțat primarul Ion Georgescu pe pagina sa de Facebook.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.