tudosoiu

Marți 4 iunie, Aula Magna a Universității Constantin Brâncoveanu a găzduit dezbateri extrem de interesante pe tema ,, Fii aproape de copilul tău! ", prin efortul și implicarea organizatorilor - Inspectoratul Județean de Poliție Argeș , Penitenciarul Mioveni, Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Argeș și Inspectoratul Școlar Județean Argeș.

Iar unul dintre cei mai activi vorbitori a fost inspectorul școlar general Dumitru Tudosoiu, constant implicat în comunitate, constant implicat în găsirea de soluții pentru comunitate și problemele ei.

”Când vine vorba despre copiii noștri, preferăm să spunem că am făcut prea mult decât prea puțin în anumite privințe. Am discutat prea mult un subiect precum importanța de a sta departe de droguri. Am petrecut prea mult timp împreună. Oare ajungem să spunem ,, prea mult" în astfel de cazuri?

Dacă mă refer la mine, categoric nu, nu există prea mult. Pentru simplul motiv că a avea grijă de copilul meu nu are o definiție standard pe care să o respect, ci înseamnă ce și cât sunt dispus să ofer. Adică, indubitabil pentru mine, totul. Și totodată cred că am nevoie ca părinte de cât mai multă informație, schimb de opinii, puncte de vedere care să mă ajute să am o perspectivă permanent actuală și validă.

Provocările vremurilor actuale nu sunt puține, una dintre acestea fiind consumul și procurarea facilă a stupefiantelor. Există interes pentru aceste subiecte, există implicare și suport și acest schimb de idei, de optică, ne aduce tuturor un plus de viziune.

 

Simțim că suntem tot mai mulți cei care nu vrem să stăm deoparte și dorim să ducem lucrurile în zona în care copiii noștri să fie mai puțin expuși unor riscuri tot în creștere în ultimii ani”, spune Dumitru Tudosoiu.

 

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.