tractor.jpgMinisterul Mediului lansează programul Rabla pentru Tractoare, prin care sprijină achiziția de utilaje agricole noi.

Programul Rabla pentru Tractoare va fi lansat în această vară. Anunțul a fost făcut de președintele AFM, Laurențiu Neculaescu.

Acest nou program de finanțare este similar bine-cunoscutelor programe Rabla pentru mașini și Rabla pentru electrocasnice.

Bugetul alocat programului Rabla pentru Tractoare va fi de 100 de milioane de lei.

 

Programul Rabla pentru Tractoare este destinat micilor fermieri.

Președintele AFM a precizat că beneficiarii vor primi un sprijin de până la 20.000 de euro.

„Valoarea maximă a tractorului o să fie undeva la 55.000 de euro, nu mai mult. Discutăm aici de o schemă de ajutor de stat, pentru că mergem pe o finanțare pe producători agricoli, în care vor beneficia de un grant de la AFM în cuantum de 20.000 de euro”, a spus Neculaescu.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.