mesaj_minzina.jpg

 

Președintele Consiliului Județean Argeș, Ion Mînzînă a ținut să transmită un mesaj cu totul special în această zi magică, în care sărbătorim pe cele mai de preț ființe din viața noastră, copiii.

„Dragi copii și părinți,

Astăzi, de Ziua Copilului, ne amintim cu drag de acea perioadă magică a vieții noastre plină de zâmbete, jocuri și visuri neîngrădite: copilăria, acel tărâm fermecat unde totul este posibil.

Copiii sunt comoara cea mai de preț a lumii noastre, purtători ai inocenței și ai bucuriei pure. Ei ne învață să vedem frumusețea în lucrurile simple, să râdem fără motiv și să iubim fără condiții. Prin ochii lor, lumea devine un loc mai bun, mai luminos și mai plin de speranță.

Astăzi, să sărbătorim copilăria și să le mulțumim copiilor noștri pentru că ne umplu viețile de fericire. Să le oferim dragostea și sprijinul nostru necondiționat, să-i încurajăm să viseze măreț și să-și urmeze inima.

La mulți ani tuturor copiilor! Fie ca fiecare zi să fie plină de râsete, bucurii și amintiri frumoase. Să păstrăm spiritul copilăriei viu în inimile noastre și să ne bucurăm de fiecare moment al acestei călătorii minunate!”, a transmis președintele CJ Argeș.

Material realizat de SC Info Press Smart Top SRL, la comanda Partidului Social Democrat, Organizația Argeș, Cod Mandatar Financiar 21240002.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.