dan stroe ziua copilului

Ca în fiecare an, Primăria Bradu organizează un program special de 1 Iunie, de Ziua Copilului. Sâmbătă 1 Iunie, începând cu ora 10, în incinta Bazei Sportive Bradu va fi organizat un program special și atractiv pentru copii.

”Cei mici sunt bucuria și mândria oricărei familii. Vă doresc tuturor un 1 Iunie cu zâmbete și veselie! Sâmbătă 1 Iunie, începând cu ora 10:00, vă invit pe toți cu mic cu mare, în incinta Bazei Sportive, să ne sărbătorim prichindeii așa cum se cuvine: cu muzică, dans, spectacole de magie, face painting, și multe surprize”, spune Dan Stroe, primarul comunei Bradu.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.