19-iunie-bulevard-dacia-mioveni.jpgO veste foarte bună pentru locuitorii orașului Mioveni pasionați de plimbări pe jos. În fiecare duminică din lunile Iunie, Iulie și August, în intervalul orar 07.00 – 24.00 circulația auto va fi suspendată între Școala Veche și Robea, pe tronsonul cuprins între intersecția Bulevardului Dacia cu Strada 7 Septembrie 1485 și intersecția Bulevardului Dacia cu Strada Hanul Roșu.

În cele 13 duminici cât va fi în vigoare această hotărâre, circulația auto va fi deviată pe următoarele rute ocolitoare:

- DN73D Km 6+000 Bulevardul Dacia – Str. 7 Septembrie 1485, Str. Ion Pillat, Str. Hanul Roșu DN73D Km 6+500;

- DN73D Km 6+500  Bulevardul Dacia – Str. Înv. Gheorghe Năstase – Str. Părăști - Bulevardul Dacia DN73D Km 6+000.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.