spital_mioveni.jpg

 

 Medicul specialist Nicolae Constantin Adrian s-a alăturat echipei din cadrul Compartimentului de Ortopedie și Traumatologie al Spitalului Orășenesc Mioveni.

Dr. Nicolae Constantin Adrian este absolvent al Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București.

Acesta și-a efectuat rezidențiatul în specialitatea Ortopedie-Traumatologie la Spitalul Clinic de Ortopedie-Traumatologie și TBC Osteoarticular „Foișor” din București, unde și-a desfășurat activitatea și a acumulat o experiență valoroasă în tratarea unei game variate de afecțiuni ortopedice și traumatologice.

În plus, dr. Nicolae a  colaborat și cu Spitalul Clinic CF2 București, în cadrul secției de Ortopedie-Traumatologie.

Domeniul său de interes profesional îl reprezintă endoprotezarea șoldului și genunchiului prin aborduri minim invazive.

Pe lângă formarea sa, dr. Nicolae a participat la numeroase cursuri și conferințe de specializare, menținându-se la curent cu cele mai recente inovații și tehnici din domeniul ortopediei și traumatologiei.

Este membru al Societăţii Române de Ortopedie și Traumatologie – SOROT și membru al Socieţăţii Române de Artroscopie.

Acesta va face echipă cu Theodor Popa, medicul șef al Secției de Ortopedie și Traumatologie a Spitalului Mioveni și cu medicul specialist Adrian Mogoș.

Pentru consultații este nevoie de programare (la numărul de telefon 0372.791.212) și de bilet de trimitere de la medicul de familie/specialist.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.