bazin-mioveni.jpgSâmbătă, când este sărbătorită Ziua Internaţională a Copilului, 𝗰𝗼𝗽𝗶𝗶𝗶 𝗰𝘂 𝘃â𝗿𝘀𝘁𝗮 𝗱𝗲 𝗽â𝗻ă 𝗹𝗮 𝟭𝟰 𝗮𝗻𝗶 vor avea acces 𝗴𝗿𝗮𝘁𝘂𝗶𝘁 la bazinul de înot.

”Facem precizarea că intrarea este liberă în intervalul orar 𝟴.𝟬𝟬-𝟭𝟲.𝟬𝟬, în cadrul programului de agrement (𝗳ă𝗿ă 𝗶𝗻𝘀𝘁𝗿𝘂𝗰𝘁𝗼𝗿), în limita locurilor disponibile.
Participanții vor trebui să aibă echipamentul complet, accesoriile și obiectele personale necesare.”, transmite SC Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.