mioveni_oras.jpgDistribuție Oltenia anunţă o nouă întrerupere în alimentarea cu energie electrică, la Mioveni, pentru zilele de miercuri, 29 mai și joi, 30 mai.

Astfel, miercuri, 29 mai 2024, vor fi afectați doar consumatorii din PTCZ 1 BL Colibași și PTCZ 5 BL Colibași, în intervalul 09.00 – 17.00.

Joi, 30 mai 2024, vor fi afectați doar consumatorii din PTCZ 28 BL Colibași și PTCZ 29 BL Colibași, în intervalul 09.00 – 17.00.

Lucrările pot fi reprogramate în situaţia în care condiţiile meteo sunt nefavorabile.

Informaţii actualizate despre programul acestor lucrări pentru săptămâna în curs sunt disponibile la adresa www.distributieoltenia.ro.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.