apa-risipa.jpgÎn caz de secetă prelungită, societatea Apă Canal 2000 SA recomandă utilizatorilor să folosească apa potabilă cu măsură pentru a evita furnizarea acesteia cu program şi a nu priva alţi beneficiari de minimul necesar fiecărei gospodării.

De asemenea, facem apel către clienții care desfășoară activități agricole sau de grădinărit să reducă la minimum utilizarea apei potabile din rețeaua publică pentru aceste lucrări și să folosească apa din sursele proprii.

Utilizarea apei potabile în exces afectează în special utilizatorii din zonele mai înalte sau pe cei aflați la capăt de rețea, care rămân fără apă sau primesc apă cu presiune scăzută în condiții de creștere a consumului.

Conform obligațiilor contractuale ale clienților, toți utilizatorii indiferent de forma de proprietate, au obligația de a asigura folosirea eficientă și rațională a apei preluate din rețeaua publică de alimentare cu apă, cu prioritate pentru consumul personal și în scop casnic.

”Societatea Apă Canal 2000 va face în continuare eforturi pentru a asigura un regim de furnizare a apei 24 de ore din 24, dar contează și pe sprijinul utilizatorilor în ceea ce privește folosirea rațională a resurselor de apă. În caz contrar, vor fi nevoiți să treacă la furnizarea apei cu program.

Reamintim utilizatorilor că pentru informaţii şi sesizări privind serviciile de alimentare cu apă şi de canalizare au la dispoziţie Call Center-ul societăţii (nonstop) - tel. 0248 223 237.

Apa este cea mai prețioasă resursă a noastră, trebuie să o utilizăm responsabil!”, transmite SC Apă Canal 2000 SA Pitești.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.