olimpia

Marți 28 mai, la Hotel Ramada Pitești s-a lansat oficial Patronatul Întreprinderilor Mici și Mijlocii Argeș (PIMM Argeș). Acest eveniment marchează un pas important pentru comunitatea de afaceri din județul Argeș, oferind IMM-urilor locale o platformă dedicată pentru reprezentare, sprijin și dezvoltare.

Evenimentul de lansare a reunit sute reprezentanți ai mediului de afaceri local, autorități, și membri ai comunității. În cadrul evenimentului au fost prezentate obiectivele și viziunea PIMM Argeș, urmate de sesiuni de networking și discuții interactive.

Patronatul Întreprinderilor Mici și Mijlocii Argeș este o organizație patronală autonomă, fără caracter politic, înființată în baza principiului liberei asocieri. Ca persoană juridică de drept privat, fără scop patrimonial, PIMM Argeș își propune să reprezinte și să promoveze interesele întreprinderilor mici și mijlocii din județ, asigurându-le un mediu propice pentru creștere și dezvoltare. În acest moment, PIMM Argeș numără 29 de firme din județ, ce au în total 2.019 salariați.

Iar Patronatul Întreprinderilor Mici și Mijlocii Argeș se implică într-un proiect deosebit pentru sprijinirea copiilor cu cerințe speciale.

”Proiectul de responsabilitate socială în care ne implicăm acum are ca scop principal strângerea fondurilor necesare autorizării manualelor pentru copiii cu cerințe speciale, manuale unice în România, create de Asociația Autism Terapie, Sport și Arte Argeș. Autorizarea acestor manuale este în fapt o investiție în educația și dezvoltarea acestor copii, pentru a beneficia de un viitor luminos, incluziv pentru toți”, spune Olimpia Doru (foto), președinte PIMM Argeș. Mai trebuie spus că Olimpia Doru este implicată constant de mulți ani cu fapta în numeroase proiecte de responsabilitate socială.

Auxiliarele folosite în învățământul preuniversitar au nevoie de avizul Ministerului Educației, prin Centrul Național de Evaluare și Examinare.

Asociația Autism Terapie, Sport și Arte Argeș, una foarte implicată, are la ora actuală 14 angajați ce sprijină 70 de copii cu cerințe educaționale speciale.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.