parc-joaca-darmanesti.jpg

 

În ultimii ani, reprezentanții Primăriei Comunei Dârmănești au acordat o atenție sporită investițiilor publice destinate celor mai mici locuitori din localitate.

Fie că vorbim de modernizarea unităților de învățământ, fie că vorbim chiar de locuri de joacă, investiții mai puțin întâlnite în mediul rural, toate s-au bucurat de o atenție sporită din partea administrației locale din comuna Dârmănești.

”Lucrările la Grădinița Negreni sunt aproape finalizate. S-a lucrat atât la interiorul clădirii cât și la exterior. Au fost amenajate toalete noi și acoperișul se schimbă în totalitate. Totodată, ne concentrăm atenția spre amenajarea locului de joacă din curtea Școlii Piscani. Va fi cel mai mare loc de joacă de pe raza comunei, în așa fel încât de el să se bucure și copiii din Negreni”, a anunțat primarul Emilian Ciolan.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.