reabil-parcare-2.jpgPrimăria Municipiului Pitești, prin Administrația Domeniului Public, a finalizat, în luna mai, lucrările de reabilitare aferente parcărilor blocurilor T1-T5, situate pe strada Doctor Gheorghe Marinescu, în cartierul Găvana III, municipiul Pitești. 

A fost asfaltată o suprafață de aproximativ 3000 de metri pătrați. 

Aceste lucrări au inclus reparații ale carosabilului deteriorat, amenajarea spațiilor de parcare, precum și îmbunătățirea accesului pietonal. În perioada următoare, vor fi efectuate marcaje pentru locurile de parcare.

Aceste acțiuni se vor desfășura, în continuare, și în alte cartiere piteștene.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.