comuna_bradu.jpeg

 

Pentru a veni în sprijinul comunității locale, Primăria Bradu organizează lunar, în colaborare cu Asociația TIERHILFE HOFFNUNG și DSVSA Argeș, campanii de sterilizare și microcipare gratuită a animalelor de companie.
Următoarea campanie de acest tip va avea loc în ziua de 7 iunie. Pentru lunile următoare, s-a stabilit următorul calendar: 8 iulie, 8 august, 11 septembrie, 8 octombrie, 7 noiembrie. Cabinetele mobile pentru realizarea intervențiilor de sterilizare sunt amenajate în Geamăna, la Unitatea Militară. Primăria Bradu va achiziționa microcipuri și carnete de sănătate și pentru patrupede. Microcipările gratuite vor fi realizate cu ajutorul doctorului veterinar Viorel Fetelea. După microcipare, animalele vor fi trecute în registrul de evidenţă al câinilor cu stăpân și vor avea carnet de sănătate.

”Ca să nu avem haite de câini pe stradă, ca să nu găsim cățeluși și pisoi aruncați pe marginea drumului, cea mai bună soluție este sterilizarea patrupedelor. Doar așa se poate stopa înmulțirea necontrolată a animalelor, ca să nu mai vorbim că este și o procedură obligatorie”, transmit reprezentanții Primăriei Bradu.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.