gentea-nemonitorizat.jpg48 de biciclete, dintre care 24 motorizate vor circula în orașul Pitești în sistemul bike-sharing, din această toamnă, transmite primarul Cristian Gentea.
 
”Vom avea 4 stații de închiriere cu câte 20 porții de spațiu de parcare, cu automate de eliberare și încărcare carduri, în 4 parcuri din municipiul Pitești: Parcul Prundu, Parcul Ștrand, Parcul Lunca Argeșului și Trivale-zona Grotă.
 
Am predat astăzi amplasamentele și am transmis ordinul de începere a lucrărilor pentru acest obiectiv de investiții Crearea de sisteme de închiriere biciclete (system de tip bike-sharing) din cadrul proiectului Modernizarea infrastructurii serviciului de transport public local de călători si creșterea atractivității transportului nemotorizat.”, a declarat Cristian Gentea.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.