pista_biciclete.jpgAstăzi, 09 mai 2024, au fost predate amplasamentele și a fost transmis ordinul de începere a lucrărilor pentru obiectivul de investiții ,,Crearea de sisteme de închiriere biciclete (sistem de tip bike-sharing)”, din cadrul proiectului ,,Modernizarea infrastructurii serviciului de transport public local de călători și creșterea atractivității transportului nemotorizat”.

Furnizorul este asocierea SC CSV INFRATECH SRL (lider) - SC WIND TECHNOLOGIES SRL (asociat 1) - SC TEHNO CONSULTING SOLUTIONS SRL (asociat 2) - SC EURO PLUS CONSTRUCT SRL (asociat 3) cu subcontractanții SC OPIUM OFFICE CONSULTING SRL, SC ROLUMIAL ELECTRIC EXPERTS SRL. Durata contractului este de 4 luni pentru execuție lucrări.

Investițiile realizate în cadrul acestui proiect sunt: 4 stații de închiriere biciclete în sistem de tip bike-sharing cu câte 20 porții de spațiu de parcare (din care 10 pentru biciclete electrice), în 4 parcuri din municipiul Pitești: Parcul Prundu, Parcul Ștrand, Parcul Lunca Argeșului și Trivale-zona Grotă, furnizarea a 48 biciclete (24 electrice și 24 clasice). În fiecare locație din cele 4 parcuri există câte un automat de eliberare și încărcare carduri, precum și infrastructura centrului de date, cu licență software (platformă tranzacționare, platformă „backoffice”, portal, aplicație mobilă).

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.