primaria_mioveni.jpg9 Mai este o zi cu triplă semnificație: Ziua Europei, sfârșitul celui de-al doilea război mondial – Ziua Victoriei și Ziua Independenței.
”Este o zi de comemorare, recunoștință și angajament pentru a construi un viitor mai bun, bazat pe valorile democrației, libertății și solidarității europene.
Să ne amintim de sacrificiile trecute și să privim cu speranță spre un viitor în care pacea, libertatea și prosperitatea să domine!
La mulți ani, români! La mulți ani, Europa!”, transmite Primăria Mioveni.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.