bebe-pasti.jpgViaţa, în sine, este un lucru fascinant, iar mai fascinantă decât ea, nu poate fi decât naşterea.

Naşterea este, cu siguranţă, cel mai frumos mod, prin care Dumnezeu  ne face părtaşi la iubirea Sa. Fiecare   naștere  este  un eveniment unic și special.

”Ne bucurăm că am putut contribui la aducerea pe lume a acestor vieți minunate, de aici, de la maternitatea Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti (SJUP).

Astfel că, în zilele de Sărbătoarea Învierii Domnului,  atmosfera de la Spitalul Județean de Urgență Pitești a fost încărcată, nu numai de lumina Învierii, ci şi de bucurie și emoție, odată cu venirea pe lume a nouă adorabili nou-născuți.

Nouă bebeluşi au adus zâmbete pe fețele personalului medical și ale familiilor lor, în cele trei zile de mare sărbătoare creştină.

Echipa medicală a maternităţii s-a asigurat ca totul să decurgă, în condiții optime, pentru mame și nou-născuți. Bebeluşii au venit pe lume, prin cezariană. 

În prima zi de Paşte, s-au născut trei fetiţe. Dimineaţa, la ora 5 şi 35 de minute,  s-a născut prima fetiţă şi a cântărit 3050 de grame. La ora 7 şi 50 de minute, s-a născut și a doua fetiță, de 2970 de grame. Iar cea de-a treia fetiţă și-a făcut simțită prezența, la ora 9 şi 35 de minute, cântărind 3080 de grame. 

Bucuria continuă, căci, în a doua zi de Paşte, iepuraşul a adus doi băieţei. Primul băieţel, de 2770 de grame, s-a născut la ora 11 şi 40 de minute, apoi, la ora 14 şi 20 de minute, s-a născut al doilea băieţel, de 2440 de grame. 

În cea de-a treia zi de Paşte, iepuraşul generos a adus patru băieţei. Astfel, primul băieţel a venit pe lume, la ora 6 şi 25 de minute, cântărind 1990 de grame. Al doilea băieţel s-a născut la ora 9 fix şi cântărea   3600   de   grame.   Al   treilea   băieţel   s-a   născut   la   ora   10   şi jumătate şi a cântărit 3400 de grame, iar al patrulea băieţel s-a născut la ora 13 şi 15 minute, având o greutate de 2550 de grame.

Fiecare copilaș aduce cu el promisiunea de speranță, fiind primit cu brațele deschise, atât în propria familie, cât şi în cadrul echipei medicale a maternităţii SJUP.Să le urăm, din tot sufletul, bun venit şi Hristos a Înviat, micuţilor și familiilor lor!”, transmite Spitalul Județean de Urgență Pitești. 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.