ajofm1.jpgAgenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Argeș, vă invită să participați vineri, 17 mai 2024, la BURSA GENERALĂ A LOCURILOR DE MUNCĂ, eveniment care se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă care doresc să se angajeze sau celor care doresc să își schimbe locul de muncă.

Bursa generală a locurilor de muncă se va desfășura la Pitești, strada Costache Negri, în Parcul Ștrand, în incinta cortului de evenimente „EGO Ballroom” (amplasat lângă Stadionul Strand – accesul se face pietonal prin incinta parcului), în Câmpulung – la sediul ALOFM Câmpulung, B-dul Ion Mihalache, nr. 119, cât și în Curtea de Argeș, la sediul ALOFM Curtea de Arges, str. Albesti, nr.1, cu începere de la ora 09:30.

Obiectivele principale ale evenimentului sunt creșterea gradului de ocupare pentru toate categoriile de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă și crearea de noi oportunități pentru angajatori în identificarea potențialilor angajați, care pot contribui la succesul activității economice, prin experiența și abilitățile lor, creându-se totodată cadrul propice interacțiunii directe dintre angajatori și solicitanții de loc de muncă.

Evenimentul va avea loc la nivel național și reprezintă o oportunitate pentru angajatori cât și pentru toți solicitanții de locuri de muncă interesați de a cunoaște mai bine piața muncii, ofertele de locuri de muncă disponibile sau să se re(orienteze) profesional spre ocupații cu posibilități mai mari de angajare pe termen mediu și lung.

Agenții economici care vor participa la Bursa Generală a Locurilor de Muncă vor avea prilejul să-și recruteze personalul direct, fără intermediari, în funcție de cerințele concrete ale locului de muncă pe care îl oferă.

Agenții economici interesați sunt invitați să confirme participarea la acest eveniment pana în data de 14.05.2024, ora 15 si pot transmite oferta de locuri de muncă disponibile – Anexa 1A (cu specificația Pentru Bursa) astfel:

– pentru Pitesti – la secretariatul sediului AJOFM Argeș din Pitesti, str. Republicii, nr. 11, sau electronic prin: e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., persoana de contact Claudian Baciu 0761/103332; 0248/222415;

– pentru Campulung – la sediul ALOFM Campulung, B-dul Ion Mihalache, nr. 119, sau electronic prin mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. persoana de contact Paul Petrescu – telefon 0761/103334; 0248/512249;

– pentru Curtea de Arges – la sediul ALOFM Curtea de Arges, str. Albesti, nr.1, sau electronic prin mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. persoana de contact Romica Floroiu – telefon 0761/103343; 0248/724300

Participarea la acest eveniment este gratuită pentru toţi cei interesaţi.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.