limitator-butculescu.jpgPentru reducerea riscului de producere a evenimentelor rutiere nedorite, Primăria Municipiului Piteşti a decis amplasarea unui limitator de viteză pe carosabilul străzii Dimitrie Butculescu, la numărul 17C și numărul 41.

Acțiunea a fost realizată de către Administraţia Domeniului Public astăzi, 02.04.2024, conform avizării din Comisia pentru sistematizarea circulației rutiere și pietonale, din data de 13.03.2024.

Participanții la trafic sunt rugaţi să circule cu prudenţă, în zonă, pentru evitarea oricărui incident.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.