presiune-scazuta-apa-pitesti.jpgSocietatea Apă Canal 2000 SA Piteşti va executa, în data de 3 aprilie 2024, între orele 09:00 și 22:00, lucrări de spălare şi igienizare a rezervorului de înmagazinare a apei potabile din Staţia de Repompare Dârzului, municipiul Piteşti, iar în acest interval orar apa potabilă se va furniza cu presiune scăzută, fiind afectaţi următorii utilizatori:

- DN 65, str. Ecologiei şi blocurile de la Staţiunea de Cercetare şi Dezvoltare Agricolă din comuna Albota;
- Platoul Prundu Piteşti/Bradu - la etajele superioare.

Societatea recomandă consumatorilor afectaţi de furnizarea apei cu presiune scăzută să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic. Echipa operaţională care efectuează lucrările va face tot posibilul pentru finalizarea intervenţiilor în cel mai scurt timp, încercând să reducă la minimum intervalul orar menționat, pentru asigurarea funcţionalităţii sistemului de alimentare cu apă în condiţii de calitate şi de siguranţă.

Pentru informaţii privind întreruperile de apă, precum şi pentru semnalarea unor probleme la reţelele de alimentare cu apă şi de canalizare, vă rugăm să contactaţi societatea Apă Canal 2000 S.A. la Call Center (nonstop) - tel. 0248 223 237. De asemenea, informaţiile cu privire la opririle de apă sunt postate pe site-ul societăţii www.apacanal2000.ro, la secţiunile „Lucrări programate‟ sau „Avarii‟.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.