cod-galben-cod-portocaliu_41882800.jpgAdministrația Națională de Meteorologie a emis Cod Portocaliu și Cod Galben de vânt valabile aproape pentru toată țara, iar în unele județe sunt posibile furtuni.

Vor fi viteze în general de 80…85 km/h, iar la altitudini mari în zonele montane, rafalele vor depăși 120 km/h.

Meteorologii ne mai avertizează că, în multe județe, va ploua și vor fi intensificări puternice de vânt.

Astăzi se va răci mai ales în zonele intracarpatic. În restul țării, adică în partea de sud și sud-est, vorbim de temperaturi doar între 15 până la 23 grade.

Acesta este ecartul în întreaga țară, după o lună martie, a treia lună martie din istorie, cea mai călduroasă și după două zile consecutiv ale lunii martie în care am înregistrat recorduri atât la nivelul temperaturilor minime, cât și maxime”, a declarat Elena Mateescu,directorul Administrației Naționale de Meteorologie.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.